Wie zijn wij?

Gemeentebelangen Smilde-Beilen-Westerbork zet zich als onafhankelijke partij in voor de mensen in de gemeente Midden-Drenthe

Bestuur

Gineke Radix-Feijen (Voorzitter)

Gineke is al jaren een trouw fractielid en ondertussen ook al onze voorzitter. Wat ze overigens wonderbaarlijk goed doet!

Charles de Haas (Adjunct)

Charles is een persoon die je liever niet op een debat tegen wil komen, altijd sterk en heeft nooit een moment van medelijden, hiervoor is hij al een paar keer voor in het nieuws gekomen. Ja, deze, op het eerste oog lijkende, ouwe rakker heeft meer in zich dan menig men beseft.

Joyce Kuik (Secretaresse & Penningmeester)

Joyce heeft een dubbelfunctie, secretaris en penningmeester. Naast een buitengewoon drukke baan in het onderwijs en een druk gezin, vindt zij de tijd om Gemeentebelangen Smilde-Beilen-Westerbork technisch in goede banen te leiden. "Zorg voor onderwijs heeft de politiek nodig. Onderwijs is een buitengewoon belangrijk onderdeel in onze samenleving. Daarom ben ik bij een partij, die onderwijs hoog in het vaandel heeft.''

Ruurd Daling (Bestuurslid)

Ruurd is in het dagelijks leven zelfstandig ondernemer. Daarnaast is hij betrokken bij het politieke werk van GBSBW.

"Onafhankelijke lokale politiek biedt ruimte voor alle stromingen. Centraal staat het belang van de burger, en onze partij is actief op alle fronten!"

Fractie

Charles de Haas

Raadslid

Gineke Radix-Feijen

Raadslid

Niels Maagd

Raadslid

Arjen Warners

Ondersteuning & Sociale media

Denzio Kruize

Ondersteuning & Website